3.12.2018, 12:50
Фотосесія у Резиденції Посла Японії
Фотосесія у Резиденції Посла Японії
Українська балетна школа  - одна з найкращих у світі. Це постійно доводять аншлагові гастролі трупи Національної опери України в Японії, де наших артистів зустрічають як справжніх кумирів.
Нам особливо люба цікавість японців до української культури в цілому і до класичного балету зокрема. Це - підгрунтя для міцних культурних зв'язків, взаємодопомоги і спільних проектів.
Один з них - книга, яку нині створює Посольство Японії в Україні. Мета видання - популяризувати трупу Національної опери України, поглибити знання японських поціновувачів танцювальної класики про вітчизняних артистів, відкрити нові для японського глядача імена.  
Зокрема в книзі буде частково представлено фотосесію, котру влаштували у гостинній Резиденції Надзвичайного та Повноважного Посла Японії в Україні Шігекі Сумі. Герої балетів «Лебедине озеро», «Спляча красуня» та «Юлій Цезар»  перемістилися  у реальність надзвичайно красивих апартаментів, а вишукані меблі, світлини, картини та інші витвори мистецтва, що прикрашають будинок японського дипломата – стали незвичними та витонченими театральними декораціями.  
Участь у фотосесії взяли провідні солісти Національної опери України Анастасія Шевченко, Тетяна Льозова, Микита Сухоруков та Олексій Потьомкін.
Книга готується до друку, а ми даруємо  вам  «допрем'єрний показ» світлин  проекту, створювала який Ксенія Панченко.
Дивіться на офіційнй сторінці театру у fb: