12.01.2024, 12:56
Концерт до Дня Соборності: спільний мистецький проєкт оперних театрів України
Концерт до Дня Соборності: спільний мистецький проєкт оперних театрів України
Спільний мистецький проєкт оперних театрів України з нагоди Дня Соборності.
 
21 січня на вас очікує одна з найцікавіших подій сезону – концерт, що обʼєднає виконавців з Національної опери України, Одеського, Львівського, Харківського, Дніпровського театрів та Київської муніципальної опери.
«Перший відділ складатиметься з творів української оперної та балетної класики,  – розповідає ініціатор та режисер проекту Анатолій Соловʼяненко, другий – з європейської, символізуючи європейський вибір нашої країни.
У концерті поряд зі справжніми хітами звучатиме музика, що рідко виконується. Будемо знайомити з нею наших глядачів за допомогою чудового виконавського складу.
І це також дуже символічно: саме цього дня обʼєднатися на сцені головного музичного театру держави задля популяризації національної музичної спадщини та кращих зразків європейської оперно-балетноі культури.
Програму ви вже можете побачити на сайті театру. Завершуватиме концерт воістину сакральна для українців «Молитва за Україну» Миколи Лисенка. Ми певні, що рядки «Боже великий, єдиний, нам Україну храни…» разом з артистами заспіває весь зал».
 

Чекаємо на вас 21 січня о 15.00.

Програма концерту і квитки за лінком