28.08.2020, 15:54
Національна опера України оголошує конкурс на заміщення вакантної посади художнього керівника балету
 
ДП «Національний академічний театр опери та балету України імені Т. Г. Шевченка» оголошує конкурс на заміщення вакантної посади:
 
 керівник художній цеху балету – 1 од.
 
Кваліфікаційні вимоги:
вища освіта відповідного напряму підготовки; стаж роботи за професією  артиста балету / репетитора з класу балету / балетмейстера-постановника в театрі, танцювальному колективі, концертній організації– не менше 5 років.  
 
Спеціальні кваліфікаційні вимоги:
знання основ чинного законодавства в галузі культури і мистецтва; класичної, сучасної і народної хореографії; основ режисури та акторської майстерності; методики  організації творчого процесу; класичного та сучасного балетного репертуару; організації управління персоналом; бездоганна   професійна майстерність, яскрава  творча  індивідуальність, широке визнання аудиторії в Україні та за її межами
 
Конкурсна програма для претендентів на участь у конкурсі на заміщення вакантної посади:
презентація (у довільній формі) концепції творчого розвитку балетної трупи театру на три сезони.
 
В перелік документів, що  подаються, входять:
1. Заява про участь у конкурсі, написана власноруч у довільній формі, із зазначенням поштової адреси та засобів зв’язку із претендентом
2. Особовий листок з обліку кадрів, заповнений в установленому порядку, з вклеєною фотокарткою
3. Копія документу, що посвідчує особу
4. Витяг з трудової книжки (за наявності)
5. Копія документа про освіту
6. Творче резюме, портфоліо
 
Працівники Національної опери України, які беруть участь в конкурсі, подають до конкурсної комісії тільки заяву про участь в конкурсі.
 
Претенденти на участь в конкурсі мають право подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, почесного звання, характеристики, рекомендації, публікації, інформаційні матеріали про творчі досягнення за останні три роки, репертуар, список виконаних партій, відомості про державні нагороди, лауреатство у конкурсах, фестивалях, рецензії, відгуки, фотографії сцен з вистав, СD та DVD-записи тощо).
         
Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.
 
Заяви про участь у конкурсі та інші необхідні документи приймаються з 29 серпня по 11 вересня 2020 р. (включно) за адресою: м.Київ, вул.Лисенка, 5, 2-й поверх, відділ кадрів / вул.Володимирська, 50, приміщення театру, 3-й поверх, дирекція балету з 11-00 до 13-00 та з 14-00 до 17-00.
Тел. для довідок:  234-51-93, 234-61-68.
 
Дата проведення конкурсу – 13 вересня 2020 року.
 
Місце проведення конкурсу: Національна опера України, м. Киів, вул. Володимирська, 50.
 
ДП «Національний академічний театр опери та балету України імені Т. Г. Шевченка» переможців конкурсу житлом не забезпечує.
 
Витрати на проїзд та проживання – за рахунок претендентів.