12.03.2021, 11:21
Національна опера України оголошує конкурс на заміщення вакантної посади у балетній трупі театру
ДП «Національний академічний театр опери та балету України імені Т. Г. Шевченка» (м.Київ, вул.Володимирська, 50) оголошує конкурс на заміщення вакантної посади:
 
- помічник керівника художнього цеху балету ( з питань конкурсно-фестивальної діяльності та спонсорської підтримки) -  1 од.
 
Кваліфікаційні та спеціальні вимоги:
 
вища спеціальна освіта відповідного напрямку підготовки, стаж роботи в театрі, танцювальному колективі або концертній організації не менше п’яти років, досвід організації та проведення конкурсів і фестивалів балетного мистецтва, участі в роботі журі конкурсів балетного мистецтва, співпраці зі спонсорами, рекламодавцями, ЗМІ.
 
В перелік документів, що подаються, входять:
  1. Заява про участь у конкурсі, написана власноруч у довільній формі, із зазначенням поштової адреси та засобів зв’язку із претендентом.
  2. Особовий листок з обліку кадрів, заповнений в установленому порядку, з вклеєною фотокарткою.
  3. Копія документу, що посвідчує особу.
  4. Витяг з трудової книжки (за наявності).
  5. Копія документа про освіту.
 
          Особи, які знаходяться у трудових відносинах  з  Національною оперою України та бажають взяти участь у конкурсі,  подають до конкурсної комісії тільки заяву про участь в конкурсі.
 
          Претенденти на вакантну посаду презентують концепцію підготовки артистів балету Національної опери України до участі у вітчизняних та міжнародних мистецьких конкурсах і фестивалях, співпраці театру із ЗМІ, мають продемонструвати  знання класичного і сучасного балетного репертуару, тенденції розвитку хореографічного мистецтва.
 
          Претенденти на участь в конкурсі мають право подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, почесного звання, характеристики, рекомендації, публікації, інформаційні матеріали про творчі досягнення за останні три роки, репертуар, список виконаних партій, відомості про державні нагороди, лауреатство у конкурсах, фестивалях, рецензії, відгуки, фотографії сцен з вистав, СD та DVD-записи тощо).
 
Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.
 
Оформлені неналежним чином документи до розгляду не приймаються.
 
Заяви про участь у конкурсі та інші необхідні документи приймаються з 12.03.2021 по 12.04.2021 р. (включно) за адресою: м.Київ, вул.Лисенка, 5, 2-й поверх, відділ кадрів, з 11-00 до 13-00 та з 15-00 до 17-00.
 
Тел. для довідок: 234-61-68, 234-51-93
 
Дата проведення конкурсу: 19 квітня  2021 р. 
 
Місце проведення конкурсу: Національний академічний театр опери та балету України імені Т. Г. Шевченка; м. Київ, вул. Володимирська, 50.
 
ДП «Національний академічний театр опери та балету України імені Т. Г. Шевченка» переможців конкурсу житлом не забезпечує.
 
Витрати на проїзд та проживання – за рахунок претендентів.