7.11.2017, 14:53
Національна опера України оголошує конкурс на заміщення вакантних посад солістів оперної трупи
ДП «Національний академічний театр опери та балету України імені Т. Г. Шевченка» оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:
 
- соліст опери – провідний майстер сцени (тенор) – 1 од.
 
Кваліфікаційні вимоги: повна вища освіта відповідного напряму підготовки; стаж роботи за спеціальністю не менше 3-х років.
Спеціальні кваліфікаційні вимоги: визначні вокальні, музичні й сценічні дані, висока професійна майстерність, яскрава творча індивідуальність, широке визнання глядачів, досвід виконання провідних партій і ролей поточного репертуару.
 
КОНКУРСНА ПРОГРАМА:
  1. Романс Радамеса  з опери Дж.Верді «Аїда»
  2. Арія Герцога з опери Дж.Верді «Ріголетто»
 
- соліст опери вищої категорії (тенор) – 1 од.
 
 Кваліфікаційні вимоги: повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (спеціаліст, бакалавр, молодший спеціаліст) без вимог до стажу роботи.
Спеціальні кваліфікаційні вимоги: виразні   голосові, музичні і сценічні здібності; яскрава творча індивідуальність; досвід виконання трьох сольних партій на професійній сцені. 
 
КОНКУРСНА ПРОГРАМА:
  1. Арія Рудольфа з опери  Дж. Пуччіні «Богема».
  2. Каватина Фауста з опери Ш.Гуно «Фауст».
    
 
В перелік документів, що подаються, входять:
1. Заява про участь у конкурсі, написана власноруч у довільній формі, із зазначенням поштової адреси та засобів зв'язку із претендентом.
2. Особовий листок з обліку кадрів, заповнений в установленому порядку, з вклеєною фотокарткою.
3. Копія документу, що посвідчує особу.
4. Витяг з трудової книжки (за наявності).
5. Копія документа про освіту.
6. Артисти  Національної опери України, які беруть участь в конкурсі, подають до конкурсної комісії тільки заяву про участь в конкурсі.
7. Претенденти на участь в конкурсі мають право подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, почесного звання, характеристики, рекомендації, публікації, інформаційні матеріали про творчі досягнення за останні три роки, репертуар, список виконаних партій, відомості про державні нагороди, лауреатство у конкурсах, фестивалях, рецензії, відгуки, фотографії сцен з вистав, СD та DVD-записи тощо).
 
Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.
Заяви про участь у конкурсі та інші необхідні документи приймаються з 09.11.2017 по 08.12.2017 р. (включно) за адресою: м. Київ, вул. Лисенка, 5, 2-й поверх, відділ кадрів, з 11-00 до 13-00 та з 14-00 до 18-00.
Тел. для довідок: 234-71-29, 234-51-93
 
Дата проведення конкурсу – 9 грудня  2017 року.
 
Місце проведення конкурсу: Національний академічний театр опери та балету України імені Т. Г. Шевченка; м. Київ, вул. Володимирська, 50.
 
Витрати на проїзд та проживання – за рахунок претендентів.