30.10.2021, 10:31
З 01 листопада 2021 року змінюються умови відвідування Національної опери України
З 01 листопада 2021 року змінюються умови відвідування Національної опери України
Шановні глядачі!
 
У зв'язку з встановленням з 01 листопада 2021 року у м. Києві “червоного” рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19, змінюються умови відвідування Національної опери України.
 
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 1236 від 09.12.2020 року (зі змінами) та рішення постійної комісії з питань ТЕБ і НС КМДА (протокол № 68),  відвідування театру можливе за умов:
 
♦ Наявності COVID-сертифікату про повну вакцинацію  («зелені сертифікати» - оригінал документу або ж через мобільний додаткок Порталу «Дія»).
Увага! Від 07.12. 21. достатньо «жовтого» COVID-сертифіката.
або
 ♦ Негативного результату ПЛР-тесту COVID-19 або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, що здійснений протягом не більше 72 годин
або
♦ Документу про одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу «Дія».
 
Документи будуть перевірятися при вході до Національної опери України, а їх відсутність буде підставою для відмови глядачеві відвідати театр. 
Просимо Вас заздалегідь подбати про їх наявність.
 
Незмінними залишаються обов‘язкове дотримання маскового режиму та соціальної дистанції.
Заходячи до театру, необхідно пройти температурний скринінг.
 
Звертаємо вашу увагу, що з 01 грудня 2021 р. пункт експрес-тестування на COVID-19 у фойє Національної опери України припиняє свою роботу.
 
 
Будьмо здоровими!
 
До зустрічі у Національній опері України!